Magazin > VIP
48 ogledov

Lady Gaga bo odvrgla vse krpice

Pevka je nad poziranjem v Playboyu navdušena. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Kontroverzna pevka Lady Gaga se bo slekla za Playboy.

Pevka naj bi krpice odvrgla, čeprav se njeni prijatelji in stilistka Nicola Formichetti s tem ne strinjajo. "Nihče noče, da bi to naredila. Njeni sodelavci jo poskušajo prepričati, da ji bo to uničilo ugled in njen stil, ki ga trenutno zastopa. Oboževalci jo imajo radi takšno, kot je. Ostro in nenavadno," je povedal neimenovani vir za revijo Heat.

Lady Gaga je lani  Hefnerjevo ponudbo zavrnila. "Mogoče si bom premislila, ko izide moj novi album," je takrat dejala.

Kljub mnenju svojih prijateljev pa pevka meni, da bo slikanje za moško revijo dodatna izkušnja, ki ji bo obogatila kariero. "Vedno si prizadeva rasti kot umetnica. Meni, da ni nič spornega v slačenju za Playboy," pravijo obupani prijatelji, ki pa jih pevka gladko ignorira.

Lady Gaga
naj bi se zadnje čase pogovarjala le o tem, na glasu pa je kot velika oboževalka Hugha Hefnerja. Pevka naj bi si celo zamislila potek snemanja in končni videz fotografij. "Pravi, da bodo njene fotografije nekaj posebnega in da takšnih v Playboyu še nismo videli," njeni pevkini prijatelji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.