Magazin > VIP
21 ogledov

Lady Gaga prehitela Obamo

1/12
Žurnal24 main
Lady Gaga je na Facebooku zbrala prek 10 milijonov oboževalcev in s tem prehitela ameriškega predsednika Baracka Obamo.

Kontroverzna ameriška pop pevka Lady Gaga je dosegla poseben rekord − postala je prva živa Zemljanka, ki je na socialnem omrežju Facebook zbrala več kot 10 milijonov oboževalcev. S tem je prehitela celo ameriškega predsednika Baracka Obamo, ki mu je doslej uspelo zbrati "le" 9,54 milijona oboževalcev. Lady Gaga se je v kratkem videoposnetku v petek zahvalila oboževalcem, ki so ji pomagali doseči omenjeni rekord.

Kljub vsemu tako za Obamo kot tudi za Lady Gaga zaenkrat ostaja nedosegljiv dosežek Michaela Jacksona. Ta je po smrti pred dobrim letom dni na Facebooku uspel zbrati preko 14 milijonov (žalujočih) oboževalcev.

Na vrhu tudi med zaslužkarji

Podoben triumf je 24-letnica s pravim imenom Stefani Joanne Angelina Germanotta dosegla tudi na lestvici 100 največjih zaslužkarjev med slavnimi, ki jo vsako leto pripravi ameriška revija Forbes. Gospodično Gaga so prehitele le legendarna TV voditeljica Oprah Winfrey, pevka Beyoncé Knowles in režiser filma Avatar James Cameron. Gaga naj bi v zadnjem letu dni samo s pojavljanjem v različnih medijih zaslužila okoli 62 milijonov dolarjev (49 milijonov evrov).

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.