Magazin > VIP
19 ogledov

Lady Gaga se predaja kokainu

Nenavadna je predvsem zahteva, da za svojo garderobo potrebuje tri koše za smeti Žurnal24 main
Lady Gaga je v intervjuju za ameriško revijo razkrila, zakaj se ne predaja spolnim užitkom, in priznala, da občasno poseže tudi po kokainu.

V intervjuju za septembrsko številko revije Vanity Fair je Lady Gaga priznala, da se seksu izogiba iz prav posebnih razlogov. "Imam to čudno navado. Mislim, da mi bo tisti, s katerim spim, skozi vagino vzel vso mojo ustvarjalnost," je pojasnila 24-letna zvezdnica.

Razkrila je, da včasih poseže po kokainu. "Ne bom lagala. To je le občasno. In ko rečem občasno, mislim nekajkrat na leto." Kljub temu svojim oboževalcem svetuje, naj ne poskušajo drog.

Med drugim se je razgovorila tudi o svojih razmerjih in povedala, da je večna samotarka. "Ko sem v razmerju, sem osamljena. Kot ustvarjalka sem taka. Nagnjena sem k slabim romancam," je dejala in dodala, da trenutno nima časa, da bi sploh spoznala koga, v katerega bi se zaljubila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.