Magazin > VIP
24 ogledov

Lady Gaga žaluje za dedkom

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Ameriška pevka Lady Gaga te dni žaluje za dedkom, ki je pretekli teden umrl v domu za ostarele. Po dolgih letih je izgubil boj s Parkinsonovo bolezenijo.

Lady Gaga se je preteklo sredo vrnila v rodni New York, kjer je v domu za ostarele obiskala svojega 88-letnega dedka, ki je bolehal za Parkinsonovo bolezenijo. Joseph Germanotta je v domu bival komaj dva dni, ko ga je obiskala smrt.

 

24-letno pevko je izguba dedka zelo prizadela, saj sta si bila od nekdaj zelo blizu. Lansko poletje mu je na koncertu v Angliji celo posvetila pesem Speechless. "Moj dedek je prestar, da bi lahko prišel na moj koncert, ampak če bomo peli dovolj glasno, nas bo morda lahko slišal," je takrat dejala Gaga.

 

Zvezdnica je svojim oboževalcem sporočila, da ne želi prejemati rož, temveč naj raje prispevajo denar v fundacijo Michael J. Fox Foundation za raziskavo Parkinsonove bolezeni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.