Magazin > VIP
32 ogledov

Lady Gaga zasleduje 10 milijonov ljudi

Lady Gaga
1/10
Žurnal24 main
Pop diva Lady Gaga je prva presegla magično številko deset milijonov sledilcev na Twitterju.
Gaga pa je nedavno presenetila s frizuro, ki močno spominja na Amy Winehouse. Vsemu skupaj je dodala le nekaj pramenov več … Poglejte si v zavihku Galerija.

"Deset milijonov pošasti! Ostala sem brez besed, uspelo nam je! To je bolezen, kako rada vas imam. Iz Londona odhajam nasmejana," je Lady Gaga komentirala preseg mejnika deset milijonov sledilcev na Twitterju.

To pa nikakor ni prvi spletni rekord grammyjeve dobitnice. Gaga je bila že prva oseba, ki je presegla devet milijonov Twitterjevih sledilcev 28. marca – na njen 25. rojstni dan. Lani avgusta pa je s 5,7 milijona sledilcev prevzela naslov najbolj sledene na tej priljubljeni spletni strani tekmici Britney Spears.

Druga najbolj zasledovana oseba na Twitterju je še en pop zvezdnik, in sicer Justin Bieber, katerega račun (@justinbieber) ima skoraj 9,7 milijona sledilcev. Sledi jima predsednik Barack Obama z več kot osmimi milijoni sledilcev (@barackobama). V prvi peterici sta še Britney Spears s 7,8 milijona sledilcev in resničnostna zvezdnica Kim Kardashian s 7,5 milijona sledilcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.