Magazin > VIP
19 ogledov

"Lady je prizemljena"

V favoriziranem videu ameriške pevke Lady Gaga z naslovom Bad Romance nastopa tu Žurnal24 main
Zvezdniški met. Jurij Bradač z glavno vlogo, ormoška dizajnerska očala pa nosi Lady Gaga.

Mariborskemu manekenu in igralcu Juriju Bradaču, ki na drugi strani Atlantika že nekaj časa išče srečo v šovbiznisu, je uspel veliki met. V novem videospotu Lady GaGa z naslovom Bad Romance je odigral glavno moško vlogo.

“Lady je prizemljena”

“V veliko čast mi je bilo sodelovati s takšno zvezdo, kot je Lady GaGa. Bilo je naporno, saj smo videospot dokončali v treh dneh, porabili pa 30 snemalnih ur,” je za Žurnal24 pojasnil Jurij Bradač, ki je nekaterim skeptikom o njegovi karieri tako zavezal jezike.

Pojasnil je še, da ga je ekipa slavne pevke povabila k sodelovanju in da najprej niti ni vedel, ali se mu bo uspelo udeležiti snemanja. “Je bilo kar nekaj pogajanja,” je še pojasnil Bradač, ki je po rodu Mariborčan. O višini honorarja ni

Novi videospot, ki si ga je na YouTubu v manj kot 20 urah ogledalo več kot milijon ljudi, so nekateri že označili za spot leta. Spletna stran Ladygaga.com pa se je včeraj za nekaj minut celo sesula. Lady Gaga, ki je zaslovela s pesmijo Poker Face, doseže tudi čez 85 milijonov ogledov na spot.

 

želel govoriti: “To je prepuščeno mojemu menedžerju.” Dodal je še, da je pevka, ki jo imajo nekateri za drugo Madonno, zelo prizemljena in da so se na snemanju, ki je potekalo v studiih Hollywooda, imeli super.

 

Carrera ni plačala za reklamo

Poleg Bradača je v kar nekaj ključnih kadrih videospota opaziti tudi bela dizajnerska sončna očala znamke Carrera. Podjetje Carrera Optyl iz Ormoža, ki se je zadnje mesece v medijih pojavljalo predvsem zaradi odpuščanja delavcev, je po zagotovilih vodstva reklamo dobilo zastonj. “Res nismo vedeli, da nosi naša očala. To je super za naše podjetje,” je razložila Mira Horvat iz Carerre Optyl. V ormoškem podjetju so še dodali, da Lady GaGa niso plačali za reklamiranje ter da ji izdelka tudi niso poslali. Bradač, ki je med snemanjem prav tako opazil očala carrera, je povedal: “Res so zažigala. Je pa to super reklama za ormoško podjetje, saj upam, da se bodo ob pomoči Lady GaGa dvignili in ne bodo več v krizi.”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.