Magazin > VIP
61 ogledov

"Lahko bi končala kot Amy Winehouse"

Leona Lewis FameFlynet
Britanska pevka Leona Lewis je razkrila, da bi zaradi odraščanja v vzhodem Londonu lahko končala tako kot Amy Winehouse.

Leona je v nedavnem intervjuju priznala, da se je morala med odraščanjem v Hackneyju zliti z ulico, saj se v nasprotnem primeru zanjo ne bi dobro končalo. Dodala je, da bi najverjetneje zapadla v odvisnost od drog in alkohola, tako kot se je to zgodilo Amy Winehouse. "Z lahkoto bi postala takšna, kot je bila Amy, a se na srečo nisem pustila," je pevka povedala za revijo Fabulous in dodala: "Znam poskrbeti zase, to sem se naučila med odraščanjem na ulici. Če je v klubu nekdo ven potegnil pištolo, sem ostala mirna, saj je bilo to nekoč del mojega sveta."

Sicer pa je 27-letna pevka ravno danes izdala svoj novi singel Trouble, ki je že osvojil njene oboževalce. Ob njegovem izidu je Leona povedala, da zadnje čase najraje posluša glasbo raperke Nicki Minaj, ob njenih pesmi pa tudi rapa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.