Magazin > VIP
23 ogledov

Lahko ga je prepustila smrti

Colemanovi starši novice o ločitvi ne želijo komentirati, dokler ne bodo imeli d Žurnal24 main
Prezgodaj preminuli Gary Coleman pred smrtjo ni bil poročen, zato se javnost sprašuje, ali je imela njegova partnerica pravico odločati o njegovi smrti.

Shannon Price se je bolniškemu osebju predstavila kot žena preminulega Garyja Colemana. Njegov nekdanji odvetnik zdaj trdi, da ob njegovi smrti sploh nista bila poročena. "Potrdim lahko, da sta se ločila 12. avgusta 2008," je za spletno stran People povedal odvetnik Randy Kester, ki je med ločitvijo zastopal Colemana. "Ko je Gary umrl, par ni bil poročen. Nič ne vem o tem, da bi se kdaj vnovič poročila. Gary je hotel, da bi ločitev ostala skrita," je pojasnil Kester. "Toda zdaj, ko je vse prišlo na dan, lahko z gotovostjo rečem, da je vse res."

Razkritje o njuni ločitvi poraja nova vprašanja. Je lahko 24-letna Shannon sprejemala zdravstvene odločitve v imenu igralca? Z njenim dovoljenjem so namreč zdravniki ugasnili aparature, ki so 42-letnega igralca dva dni ohranjale pri življenju. V izjavi, ki jo je včeraj podala bolnišnica Utah Valley Regional Medical Center, kjer je minuli petek umrl Coleman, je zapisano, da je zvezdnik nekdanji ženi dovolil, da se odloča v njegovem imenu. Dokument je veljaven, četudi par ni bil poročen.

"Potrebovala sta drug drugega"
Shielia Erickson, agentka, ki zastopa Priceovo, pa ni povsem prepričana o njunem položaju. "Želim si, da bi lahko razčistila stvar … Še vedno čakam, da izvem od Shannon," je dejala in dodala, da je par lepo skrbel drug za drugega. "Potrebovala sta drug drugega in se ljubila. Hotela sta prebroditi težave."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.