Magazin > VIP
40 ogledov

Lahko objavi vroče posnetke Lopezove

Ojani in Jennifer sta v enoletnem zakonu posnela za kar 21 ur intimnih videov. ( Žurnal24 main
Jennifer Lopez je izgubila bitko z bivšim možem Ojanijem Noo, ki je hotel objaviti njune intimne videoposnetke. Sodišče je prisodilo njemu v prid in Ojani zdaj s posnetki lahko naredi, kar hoče.

Ojani Noa, ki je bil z Jennifer Lopez poročen od leta 1997 do 1998, je na sodišču dobil zeleno luč za objavo intimnih videoposnetkov, ki sta jih z Jennifer posnela v času njunega zakona. Sodni dokumenti kažejo, da je Ojani do zmage prišel tako, da je našel luknjo v pogodbi o zaupnosti, ki sta jo podpisala ob ločitvi.

 

Po zakonu mu kazanje vročih posnetkov komurkoli namreč ni prepovedano, zato sta se Ojani in njegovo dekle Claudia Vazquez že odločila, da jih objavita. "Sodišče je odredilo, da lahko objavita domače posnetke Ojanija in Jennifer. Če bo šlo vse po sreči, jih bomo lahko videli prav kmalu," je povedal producent Ed Meyer. In kot kaže, bomo videli veliko, saj naj bi bili posnetki dolgi kar 21 ur.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.