Magazin > VIP
38 ogledov

Lamar je ne spusti ...

Khloe Kardashian Lamar Odom FameFlynet
Lamar Odom po poročanju tujih medijev ne želi spustiti svoje žene Khloe Kardashian.

Khloe (31) namreč kljub temu, da je Lamarju (35) ob vseh zdravstvenih težavah preteklega časa vestno in ljubeče stala ob strani, ni pretrgala romance s profesionalnim ameriškim igralcem košarke Jamesom Hardenom (26). Lamar naj bi jo po poročanju tujih medijev obupano rotil, naj se vrne k njemu, namesto, da čas zopet preživlja s Hardenom.

Še vedno v razmerju s Hardenom ...

Postopek njune ločitve je bil sicer zaradi Lamarjevih zdravstvenih težav za nekaj časa zaustavljen in odložen, vendar je Khloe svojemu (še sedanjemu) možu menda dala jasno vedeti, da je še vedno v razmerju z zvezdo košarkaške ekipe Houston Rockets iz lige NBA.

Po poročanju tujega spletnega medija Hollywoodlife, naj bi se Khloe Lamarju, ki je nedavno prišel iz kritičnega stanja, nehala oglašati na telefon, takrat ko čas preživlja s Hardenom. S Khloe sta po poročanju omenjenega medija namreč v času, ko je bil Lamar v komi, svoje razmerje dala 'na pavzo', romanco pa sedaj skušata znova obuditi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.