Magazin > VIP
32 ogledov

Lamar jo je imel dovolj!

Khloe Kardashian Lamar Odom FameFlynet
Lamar Odom je Khloe Kardashian vrgel iz svoje bolniške sobe ...

Očitno je Lamar Odom (36) svoje žene dejansko imel dovolj.

Po poročanju tujega spletnega medija Hollywoodlife, naj bi jo vrgel iz svoje bolniške sobe, kjer se trenutno zdravi zaradi 12 manjših kapi, težav z ledvicami in srcem. Čeprav ga je Khloe (31) z ljubečo skrbnostjo zasipala celoten čas zdravljenja, se je zadnje dni bolj posvečala svojemu svežemu fantu Jamesu Hardenu (26), sicer zvezdniku košarkaške ekipe Houston Rockets iz lige NBA. 

Drama ...

Drama naj bi se po poročanju omenjenega medija začela, ko je Lamarja v bolnišnici obiskala njegova družina. Neimenovani vir je mediju Us Weekly sporočil, da naj bi Khloe preprečevala Lamarjevim otrokom, da bi videli svojega očeta, čeprav naj bi jim celo sama plačala, da so ga lahko prišli obiskat. "Lamar ji je povedal, da potrebuje nekaj prostora zase in da si želi biti sam. Rekel ji je, naj odide,“ je za Us Weekly povedal neimenovani vir. 

Lamarjevo zdravstveno stanje se je sicer popravilo, ni več priključen na dializo in lahko s pomočjo celo hodi. Slavni košarkar danes sicer praznuje svoj 36. rojstni dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.