Magazin > VIP
41 ogledov

Lamar Odom ima težave s srcem

Khloe Kardashian Lamar Odom EPA
Stanje Lamarja Odoma se je še poslabšalo. Težavam nekdanjega košarkarja NBA lige, ki ga je zadelo 12 manjših možganskih kapi, so se sedaj pridružile še komplikacije s srcem.

Komplikacijam nekdanjega moža zvezdnice resničnostnega šova Khloe Kardashian (31), ki so ga nezavestnega pred dvema tednoma našli na tleh bordela v ameriški zvezni državi Nevada, so se sedaj pridružile še nove … 

Poleg 12 manjših kapi, zaradi katerih ima Lamar Odom (35) težave z motoriko in govorom ter težav z ledvicami, zaradi česar je priključen na dializo, so se po poročanju tujega spletnega medija Radar, sedaj pojavile še komplikacije s srcem. "Lamar je utrpel tudi težave s srcem, njegov krvni pritisk pa se je med dializo zmanjšal,“ je za Radar pojasnil neimenovani vir.

Medtem naj bi si Khloe menda zaprisegla, da bo Lamarja, če bo ta še nadaljeval z jemanjem drog, zapustila, kljub trenutnim načrtom, da opusti postopek njune ločitve. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.