Magazin > VIP
93 ogledov

Lamar Odom klinično mrtev

lamar odom
1/4
Profimedias
Zvezdnik košarkaške lige NBA Lamar Odom naj bi bil klinično mrtev.

Lamar Odom se v bolnišnici v Las Vegasu bori za svoje življenje. Če gre verjeti portalu Radar, njegovo življenje visi na nitki. Košarkaš naj bi bil namreč klinično mrtev. To vest naj bi spletnemu portalu potrdilo več virov. 35-letniku odpovedujejo tudi ledvice, še piše medij.

Odoma so pred dvema dnevoma našli nezavestnega v nevadskem bordelu, v katerem naj bi se ves konec tedna zabaval. V njegovi krvi so našli sledi kokaina in drugih drog, zvezdnik pa naj bi zaužil tudi zeliščno viagro. Kot je razkrila policija, je Odoma zadela vsaj ena možganska kap. Njegovi možgani so bili dalj časa brez kisika, zato zdravniki predvidevajo, da je utrpel trajne poškodbe.

Vse odločitve sprejema Khloe

Khloe Kardashian in Lamar Odom sta še vedno poročena, čeprav sta ločitvene dokumente podpisala že julija. Kot poroča TMZ, bo sodišče ločitev potrdilo šele čez dva meseca, kar pomeni, da je Khloe Lamarjeva zastopnica in bo morala sprejemati zdravstvene odločitve. V najhujšem primeru bo morala odločiti, kdaj odklopiti aparture, ki ga ohranjajo pri življenju.

Bordel pobral ves denar?

Lamar naj bi za tridnevni obisk "ljubezenskega ranča“ plačal 75 tisoč dolarjev, zato so skrbniki njegovega premoženja in tudi družina Kardashian od lastnika bordela Dennisa Hofa zahtevali natančno obrazložitev računa, saj so prepričani, da je bil Lamar žrtev prevare. Hof pravi, da je bil znesek tako visok, ker je Lamar zahteval, da sta 24 ur na dan z njim kar dve ženski.

Varnostnik, ki je odšel po njegove stvari v bordel, je povedal, da v njegovem nahrbtniku ni bilo niti enega dolarja, kar je bilo zelo nenavadno, saj naj bi zvezdnik s sabo ves čas nosil ogromno denarja. Hof trdi, da se njegovega nahrbtnika nihče ni dotaknil.

Komentarjev 3
  • marabunta 09:50 16.oktober 2015.

    preseravanje pripelje tudi do takega konca, če bi imel konkretne probleme v življenju kot jih ima večina, mu ne bi hodile po glavi bedarije, ki pa včasih drago stanejo, vse ima svojo ceno, nekateri svoj egoizem in domišljavo vsemogočnost plačajo z življenjem

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:41 16.oktober 2015.

    Predvsem pa je nujna redna, dnevna in prvostranska objava ažurnih informacij o teh degeneriranih narcisoidnih brezdelnežih. Ob vseh resnih problemih, ki pestijo normalne ljudi v SLO in nam bližji okolici......

  • URIAH HEEP 09:00 16.oktober 2015.

    Pa ti Kardashinovi so celi rablji.Koliko satanističnih žrtvovanj so pa že ti izvedli.Vse za slavo in denar v čast njihovemu bogu Luciferju.