Magazin > VIP
24 ogledov

Lamar Odom napisal poslovilno pismo

lamar odom Profimedias
Lamar Odom naj bi v bordelu napisal poslovilno pismo.

Se je košarkar Lamar Odom poskušal ubiti? Radar objavlja pismo, ki naj bi ga zvezdnik napisal v kopalnici bordela, v katerem so ga našli nezavestnega. "Popularnemu obrazu svetle kože, nepopularnemu na zahtevo, temne kože, olivnega odtenka, Mehičan ali drugi zaj**** in vsi jih dvigujejo,“ Lamarjeve besede citira medij.

Dr. Gilda Carle razlaga, da se besedna zveza "nepopularnemu na zahtevo" nanaša na njegov zakon s Khloe Kardashian, ki je razpadel, a ga Kardashianovi še vedno uničujejo. "Khloe ga je zapustila in začela zvezo z Jamesom Hardenom, ki je prav tako košarkar lige NBA. Kardashianovi so Lamarja kljub temu omenjali v svojem resničnostnem šovu,“ razlaga strokovnjakinja za odnose. Vir blizu Odomu pa je izjavil, da se sporočilo nanaša na del resničnostnega šova  Keeping Up With the Kardashians, ki je bil objavljen 11. oktobra. Lamarja so v bordelu našli dva dni pozneje.

V njegovi krvi so bile sledi kokaina in zeliščne viagre. Utrpel naj bi 12 možganskih kapi, sedaj pa zdravnikom velike težave povzročajo njegove ledvice. Pravijo celo, da bo verjetno potreboval transplantacijo.

"Lamar je bil vedno poln življenja, a te del ga je uničil. Počutil se je izkoriščanega,“ je povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.