Magazin > VIP
28 ogledov

Lamar Odom odšel na kliniko za odvajanje

Khloe Kardashian Lamar Odom FameFlynet
NBA zvezdnik Lamar Odom se je po številnih težavah z alkoholom in drogami, o katerih se zadnje čase govori vse več, odločil, da je čas, da gre na odvajanje.

Ameriška revija People poroča, da je Lamar sam odšel na kliniko za zdravljenje odvisnosti. "Dojel je, da potrebuje pomoč," je za revijo povedal vir. Njegova odvisnost od drog in alkohola je zadnje mesece povzročala hude težave v zakonu s Khloé Kardashian, ki se na vse pretege trudi, da bi pomagala svojemu možu. A Lamarjeva odvisnost ni edina težava, saj ga povezujejo tudi s številnimi dekleti, celo prostitutkami, s katerimi je imel opravka v zadnjih letih.

Prejšnji teden so 32-letnega košarkarja ustavili zaradi vožnje pod vplivom drog in alkohola, s čimer je spet opozoril na to, da ima hude težave.

Potem je priznal, da je imel težave z drogo že v preteklosti. NBA-jeva pravila glede uživanja prepovedanih substanc je kršil dvakrat v osmih mesecih leta 2001, leta 2003 pa se je prepuščal marihuani, je razkril. "Preprosto nisem se mogel nadzorovati, ko sem bil v L.A.-ju. Življenje, ki sem ga živel in dostopnost do stvari ..." Znano je, da se je z drogami, natančneje heroinom, boril že njegov oče in Lamar se je nekoč spraševal, če se "bojuje z očetovimi demoni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.