Magazin > VIP
58 ogledov

Lamar Odom še vedno v kritičnem stanju

Khloe Kardashian Lamar Odom EPA
V krvi Lamarja Odoma, ki so ga pred dvema dnevoma nezavestnega našli na tleh sobe nevadskega bordela, odkrili kokain.

Nekdanji mož zvezdnice Khloe Kardashian (31), športnik in nekdanji košarkar NBA lige Lamar Odom (35) je po poročanju tujih medijev utrpel vsaj eno kap in je še vedno priklopljen na medicinske naprave.

Najden na tleh sobe v bordelu

V torek ga je hotelsko osebje namreč našlo nezavestnega na tleh sobe nevadskega bordela in po hitrem postopku je bil prepeljan v bolnišnico v Las Vegasu. V omenjenem bordelu v Nevadi, poimenovanem tudi ljubezenski ranč, naj bi se zabaval celoten pretekli vikend. V njegovi krvi so našli sledi kokaina in drugih drog, med drugim naj bi poročanju neimenovanega vira vzel tudi zeliščni substitut za viagro.

Zvezdnika resničnostnega šova Kardashionovih

Kardashianova in Odom sta svoje ločitvene papirje sicer podpisala v juliju, dve leti po njunem prvem razhodu, kar je bilo moč spremljati tudi v razvpitem resničnostnem šovu Kardashianovih. Njun dvorec pa sta nato kupila Kaley Cuouco (29), zvezda humoristične serije Veliki pokovci (The Big Bang Theory) in Ryan Sweeting (28), ameriški profesionalni tenisač, ki pa sta svojo odločitev za ločitev naznanila slab mesec nazaj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.