Magazin > VIP
32 ogledov

Lamar Odom več mesecev varal Khloé

Khloe Kardashian Lamar Odom FameFlynet
Čeprav je še pred enim letom dejala, da ločitev nikakor ni rešitev, bo morala Khloé Kardashian morda storiti prav to. Njen mož Lamar Odom naj bi jo namreč že dlje časa varal.

Khloé, članica slavne družine Kardashian, je pred nekaj tedni svojega moža postavila pred vrata. Kot poroča ameriška revija Star naj bi bila za to kriva nezvestoba; Lamar naj bi jo varal že od januarja lani. Takrat se je košarkar NBA menda začel videvati z 28-letno Jennifer Richardson, pišejo v omenjeni reviji. "Lamar in Jennifer sta si večer po tekmi NBA privoščila intimno večerjo, Lamar pa ji je kar tam sezul čevlje in ji začel masirati noge. Kemija med njima je bila več kot očitna," je prvi zmenek opisal vir.


Lamar naj bi nato odšel, a je Jennifer poklical po telefonu in jo povabil v svoj hotel. "Takoj, ko je prišla, je razstavil njen telefon, saj se je bal, da bi vse skupaj posnela," je razložil vir in dodal: "Začel jo je grabiti za rit in jo poljubljati na vrat. Pravi, da se čudovito poljublja." Parček naj ne bi imel spolnih odnosov, a sta menda počela vse ostalo. "Bilo je zelo intimno," je vse, kar je o tem izdal vir.

V ljubici našel uteho

A ni ostalo le pri fizični privlačnosti. Ves večer naj bi se pogovarjala in Lamar se ji je čustveno odprl. "Za Jennifer to ni bila le afera za eno noč, Lamar jo je res prevzel." In kot kaže, je 33-letni košarkar čutil enako, saj ji je ob slovesu podaril kar tri tisoč dolarjev, ter ji obljubil, da se bosta spet videla. To jima je uspelo šele čez nekaj mesecev, ko sta se po naključju srečala v avli hotela Charlotte Ritz-Carlton. "Takoj, ko jo je Lamar videl, jo je objel in ji povedal, da jo je iskal," je povedal Jenniferin bližnji prijatelj in dodal: "Tisto noč sta seksala. Lamar je bil nenasiten." Ta noč je bila začetek afere.

Kot še poroča revija Star, naj bi Lamar Jennifer rekel, da hoče seksati v troje, zato je v posteljo povabila svojo prijateljico. To naj bi se zgodilo na božični večer, le nekaj ur kasneje pa se je v hiši Kardashianovih že prelevil v pridnega moža. A tudi na zabavi je ves čas mislil na ljubico. "Skril se je v eno izmed sob in z njo imel telefonski seks," je izdal vir.

Spet odšel in se še ni vrnil

Khloé naj bi vse skupaj sumila že januarja in naj bi Lamarja že takrat vrgla iz hiše. Zvezdnik se je zatekel k Jennifer po tolažbo, ona pa je menda takrat videla, da je resnično nesrečen z ženo. Povedal ji je tudi, da ima težave z njeno družino, a se je kljub temu kmalu vrnil nazaj h Khloé. Vendar pa afere ni bilo konec, pa tudi težav s Khloé ne. Na začetku junija se je menda spet odselil in se še ni vrnil, poroča Star.

Tiskovni predstavnik Kardashianovih zanika te govorice o aferi, Lamarjev predstavnik pa jih noče komentirati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.