Magazin > VIP
34 ogledov

Lani so všeč očarljivi očalarji

Lana Mahnič Jekoš
1/5
arhiv Miss Slovenije
Miss Slovenije 2011 Lana Mahnič Jekoš, ki bo 6. novembra predstavljala slovenske barve na svetovnem izboru, je razkrila svoje otroške sanje, povedala nekaj več o življenju v tujini ter zaupala, kakšen tip fantov jo danes očara.

Aktualna miss Slovenije Lana Mahnič Jekoš je kot hčerka diplomatov velik del svojega življenja preživela v tujini, med drugim v ZDA, Grčiji, Egiptu ter nazadnje v Londonu, tam pa tudi obiskovala šolo. Življenje v tujini je prav gotovo pripomoglo k njenemu osebnemu razvoju, saj je že v zgodnjih letih postala "bolj odprta do ljudi različnih kultur, bolj razumevajoča, pogumna in komunikativna". Poleg tega je v tujini spoznala tudi številne zanimive ljudi.

Spoznala in zamenjala pa je tudi kar nekaj fantov in kot je povedala, "je bil vsak od njih iz druge države". Njen okus se je v primerjavi z najstniškimi leti zdaj precej spremenil. "Takrat so mi bili všeč bad boysi, zdaj so mi pa bolj očarljivi očalarji," je razkrila.

Ko bom velika, bom veterinarka
Kot vsak otrok pa je tudi Lana sanjala, kaj bo postala, ko bo velika. Želela je delati kot veterinarka. "Vendar sem kar kmalu ugotovila, da veterina ni zame, saj me je stisnilo pri srcu, ko sem videla ranjeno žival." Željo je zato opustila ter si omislila drugo – hotela je postati igralka. Tako se je včasih rada oblekla kot lik, ki ga je v filmu Titanik upodobila Kate Winslet.

Vendar pa je Lana že kaj kmalu zakorakala na modne brvi, saj se je z manekenstvom začela ukvarjati že v najstniških letih. Izkušnje, ki si jih je nabrala, pa bo lahko predstavila tudi na svetovnem izboru za miss sveta, ki bo potekalo 6. novembra v Londonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.