Magazin > VIP
35002 ogledov

Lara Goršek Kos priznala, da to potezo zelo obžaluje

Lara Goršek Kos Instagram
Mislila je, da ji bo uspelo, a ji žal ni.

Večkratna udeleženka slovenskih resničnostnih šovov Lara Goršek Kos priznava, da potezo, ki jo je letos naredila, oziroma je ni, še kako obžaluje. Pretekli dve leti za Laro nista bili ravno rožnati, predvsem zaradi razmer, ki so se je kar dobro dotaknile zaradi zaprtij v času pandemije. Lara je na svoje konje zelo navezana in kmalu naj bi na svet prikukalo še eno žrebe. "Dogovorjeno je že bilo, da bo žrebiček šel v prodajo, a se je izkazalo, da si je kupec premislil in bo žrebiček kar lepo ostal pri nas," nam pojasni.

Prostora imajo pri Lari sicer dovolj, a težave so predvsem zaradi stroškov prehrane. "Število konj se je povečalo, cena njihove prehrane prav tako in stroškov je zaradi tega res veliko." Lara ni nikoli skrivala, da je svoj zaslužek našla tudi preko portala OnlyFans, a eno letošnjo odločitev še kako obžaluje. "Lansko leto sem izdala koledar s svojimi fotografijami in zanimanje zanj me je prijetno presenetilo. Letos je bilo ves čas veliko dela s konji in drugimi opravili, fotografiranje sem stalno prelagala na kasnejši čas in kmalu je za izdelavo koledarja zmanjkalo časa. Res obžalujem, da ga letos nisem naredila," nam pove. "Bo pa morda drugo leto! Kot prvo je treba poskrbeti za živali, vse ostalo pride na vrsto kasneje," še pojasni na koncu.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.