Magazin > VIP
70 ogledov

Lara ima ogromno simpatij

Lara Planet TV
Lara je edina od triperesene deteljice, ki je še samska. Pred odhodom v šov je spoznala nekoga, ki je vzbudil njeno zanimanje. Pa se lahko iz tega kaj izcimi?

Lara je v šovu Kmetija: Nov začetek spletla nova prijateljstva, ki jih tudi po koncu šova vzdržuje. "S Kristino sva se na kavi srečali takoj po mojem izpadu. Z Žano sva pa tudi že skupaj zažurali in smo se imeli super. Res sem jo pogrešala, čeprav se nisva videli le en teden. Spoznala sem njenega fanta, ki je super moški. Mislim, da bosta skupaj res srečna. Zelo sem vesela za njo in za Kristino, da sta se zaročili," je povedala.

Ko je beseda nanesla na njen stan, pa je dejala, da bo najbrž še nekaj časa srečno samska. "Simpatij je ogromno, ampak nisem pripravljena na zvezo. Ustreza mi biti sama in spoznavati ljudi. Za enkrat še nisem spoznala tistega pravega, ki bi meni toliko ogrel srce, da bi se zresnila," je pojasnila.  

Tik pred odhodom na kmetijo je spoznala nekoga, s katerim bi lahko imela kaj več. "Še vedno sva v stiku, ampak nisem pripravljena na zvezo," je dejala Lara, ki ji ni žal, da se je odločila, kot se je.

"Nimajo jajc, da bi mi to povedali v obraz"

Lara, ki rada uživa v anonimnosti, ki ji jo nudi njeno domače okolje, od ljudi na ulici ni naletela na negativen odziv. "Doma sem lahko taka kot sem, ker sem rada sama s sabo in konji. Medtem ko v nakupovalnih centrih ali na primer po ljubljanskih ulicah ne morem ostati neopazna. Vsi, ki so me do sedaj ustavili, da bi se z mano pogovarjali ali pa slikali, so me pozitivno sprejeli. Povedali so mi samo pozitivne komentarje. Tisti, ki imajo negativne komentarje, najbrž sploh nimajo jajc, da bi mi to povedali v obraz," je barvito zaključila.  

Komentarjev 1
  • Avatar vili100
    vili100 10:42 30.november 2014.

    Kaj nas briga kaj ona dela meni seje njen karakter zdel zelo pokvarjen v oddaji in ji tudi to sporočam ker imam jajca in nisem spolno usmerjen tako kot ona.