Magazin > VIP
161 ogledov

Lara iz Kmetije zaljubljena v hrvaško resničnostno zvezdo

Patrik Radman, Lara Facebook
Lara iz šova Kmetija: Nov začetek ima novo simpatijo. Ime mu je Patrik, na Hrvaškem pa je zaslovel z resničnostnim šovom.

Simpatična Lara, ki smo jo spoznali v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek, je priznala, da se je zagledala v Patrika Radmana iz Zagreba. Tako kot Lara je tudi Patrik v svoji domovini znan obraz, saj je nastopil v šovu Ljubav je na selu.

"'Zaljubljena' je morda malce premočna beseda. S Patrikom sva si zelo všeč. Če ne bi živel v Zagrebu, jaz pa v Ljubljani, bi bila to lahko zelo resna zveza. Tako pa … Morda se bo v prihodnosti razvilo še kaj več. Neko povezanost je možno občutiti. Bomo videli, kaj bo prinesla prihodnost,“ je za Žurnal24 povedala Lara in razkrila, da je Patrika spoznala letos poleti, in sicer v Poreču. "On je vozil kombi, ki nas je odpeljal v diskoteko. Takoj sva se ujela. Naslednji dan sem šla spet v ta lokal, a tokrat sama. Uro in pol sva se pogovarjala. Od takrat sva v stikih.“

Lara pravi, da se ne vidita pogosto, zato upa, da bo Patrik v Sloveniji našel službo. "Odpirajo se mu možnosti. Bomo videli. Oba upava, da razdalja za naju ne bo ovira. Je pa težko, saj nikoli ne veš, kakšne govorice in zlobni jeziki se bodo pojavili.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.