Magazin > VIP
233 ogledov

Lara: "Z Barovko Suzano ne morem delati“

barbara, suzana, lara Facebook
Lara Goršek Kos poslovno ne sodeluje več s Suzano Zekovič in Barbaro Imperl.

Tri nekdanje resničnostne zvezdnice - Barovka Suzana Zekovič in tekmovalki šova Kmetija: Nov začetek Lara Goršek Kos in Barbara Imperl – so decembra združile moči in v Ljubljani ustanovile klub Shooters.

Poslovna harmonija med dekleti pa žal ni trajala dolgo. Lara je za Žurnal24 namreč povedala, da v omenjenem lokalu ne dela več. "S Suzano ne morem delati. Sicer sem upala, da bo šlo, a žal ni bilo tako. Njen način dela mi ne ustreza in kot vem, se z mano gleda tega strinjajo tudi nekatere druge punce, ki delajo tam. Najina pogleda na delo sta si enostavno preveč različna.“

Kaj točno jo je na Suzani motilo, Lara ni želela natančneje razložiti. "Ljudje Suzanin način dela poznajo že iz šova Bar. Suzana je pač Suzana,“ pravi Lara, ki svoje odločitve, da je prekine sodelovanje, ne obžaluje, kljub temu pa Suzani in klubu želi uspešno poslovanje.

Spomnimo. Ko je bila Suzi v Baru, so njeni sotekmovalci hvalili njene ideje in organizacijske sposobnosti, jih je pa motilo to, da se je lepotička raje kot za šankom vrtela okoli gostov.

Suzane nam za komentar na žalost ni uspelo priklicati, se nam pa je oglasila Barbara Imperl, ki pravi, da ne ve, zakaj točno je Lara odšla, priznava pa, da jo pogreša. "Težko komentiram to temo. Najbrž se nista ujeli. Lara ima tudi neka svoja mnenja … Z obema, tako z Laro kot tudi s Suzano, se sicer dobro razumem,“ je za naš portal povedala Barbara.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.