Magazin > VIP
44 ogledov

Laro konj hudo poškodoval

Lara Planet TV
Lara iz šova Kmetija: Nov začetek je povedala, da jo je nekoč konj brcnil v glavo.

Da je Lara zaljubljena v konje, je bilo možno opaziti že v šovu Kmetija: Nov začetek. Nismo pa vedeli, kako močna je njena ljubezen do te prelepe živali. Lara je z njimi namreč imela kar nekaj smole. "Konjev ne bom nikoli opustila. Nesreče se pač zgodijo. Konj me je v tujini brcnil v glavo, zato imam sedaj slabši spomin in vid. Tudi moj konj me je že brcnil. To se zgodi,“ je povedala Lara in dodala, da bo moral moški, ki jo bo želel imeti ob sebi, to ljubezen sprejeti.

Lara je sicer pokomentirala tudi šov Bar, v katerem je bila pretekli teden na obisku. "Razlika med Kmetijo in Barom je zelo velika. V obeh šovih je delo naporno, a zelo različno. Mi smo delali v naravi, z živalmi, bili smo dokaj sproščeni. Prepirali smo se med sabo, tukaj pa je pritiskov s strani javnosti veliko. Ljudje znajo biti zelo 'žleht'. Zanje si lahko najslabši, saj vidijo samo tisto, kar prikažejo kamere, in ne realnosti.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.