Magazin > VIP
98 ogledov

Laska ji, da so gole fotke pustile pečat

Nina Osenar in Miha Brajnik Ana Fetih
Simpatična Nina Osenar, ki se je zadnji dve leti posvečala predvsem poglabljanju vase, se s šovom Moj dragi zmore vrača na televizijske zaslone.

Kako ste se odločili, da se vrnete na televizijske ekrane?
Čakala sem pravo ponudbo. Rekla sem si, da se bom na televizijo vrnila le pod pogojem, da bo prišla ponudba, ki mi bo resnično všeč. Nova televizija, navdušenje je na višku in to se seveda pozna tudi na ekipi, ki je zelo kreativna, zato sem resnično vesela in zadovoljna, da sem del tega.

Bi na tovrstni šov, kjer dame stavijo na sposobnosti svojih moških, prijavili tudi svojega dragega?
Moj dragi zmore vse in mislim, da bi bil prehuda konkurenca.

S fantom sta srečna že nekaj časa, ga vidite kot očeta svojih otrok?
V Juretovem (Jure Aleksič, novinar Mladine op. a.) objemu sem srečna že dobro leto. Če kdaj in če s kom, vsekakor z njim, saj mislim, da sem resnično spoznala sorodno dušo.

V čem je skrivnost vašega videza, izgledate namreč vedno boljše?
Danes viski (smeh) in pa Planinšek … šalim se. Vsekakor joga in meditacija, super pa je bil tudi ta dvoletni premor, saj sem se lahko obračala vase in razčistila določene stvari. Veliko jih še je za razčistiti, saj se vsi še učimo. Moj pristop do televizije in tudi do vsakodnevnih odnosov je povsem drugačen, veliko več je razumevanja in sprejemanja  ter zdrave distance. Zelo vesela in hvaležna sem za ta premor in zdi se mi, da bom s povratkom v medijski svet lahko nudila del sebe, ki prej ni bil tako viden, Morda malo več miline in sočutja. Humor in hudomušnost pa sta ostala, le energija je malo drugačna. Uživam tudi v tem, da je moj sovoditelj Miha Brajnik, ki je izvrsten igralec. Sva na enaki valovni dolžini in mislim, da bova gledalcem resnično lahko ponudila šov, humor in zabavo.

Še vedno učite jogo?
V tem življenju sem predvsem učenka. Ko si zrel, priložnost pride sama od sebe. Bili so neki neuspeli poskusi, morda tudi sodelovanja, kjer so jogo videli zelo zahodnjaško zapakirano, sama pa sem se zelo poglabljala v samo filozofijo in prakso ter želela ljudem to predstaviti na drugačen način. Ko bom predajala to znanje, želim, da ljudje dobijo resnično pravo jogijsko izkušnjo. Očitno za to še ni bil pravi čas, z ljudmi, s katerimi smo želeli to realizirati, pa nismo bili kompatibilni. Nič hudega, očitno tudi jaz še nisem zrela za ta korak. Še bo potrebno delati na tem, ko bo čas za to, pa želim, da bom to predajala v pravi meri in na način, ki je tudi meni pomagal postati boljši človek. Trudim se, seveda pa velikokrat spodleti tudi meni, vendar, to je življenje. Vsekakor pa verjamem v to, da bom to znanje enkrat v življenju predajala naprej.

"Vsak dan se trudim biti boljši človek"

Miša Molk vas je nekoč pohvalila kot eno redkih karizmatičnih voditeljic nove generacije.
Zelo lepo, sploh, če ti kompliment da ženska, saj smo zelo kritične in ljubosumne. Mišo resnično cenim in je edina prava ženska, ki se je obdržala in je na tem področju eno in edino ime. To je velik kompliment, za katerega upam, da ga bom lahko opravičila. Pomembno mi je, da ohranjam svoj notranji mir. Vsak dan se trudim biti boljši človek in boljši človek kot bom, bolj bom to energijo lahko prenašala na gledalce. Zame osebno je to pravi ključ. Šovbiznis ok, vendar malo drugače.

V času, ko ste bili medijsko odsotni, pa smo mediji zelo težko vzpostavili stik z vami. Zakaj ste se nas izogibali?
Imam filozofijo, da takrat, ko nima ničesar medijskega za pokazati, ne vem, zakaj bi se pojavljala. Za dve leti sem se umaknila vase, nekateri mediji pač še vedno napišejo, kar hočejo. Nič hudega, saj sem kdaj tudi dala kakšno izjavo, več ali manj pa niti nisem želela, saj nisem imela ničesar za izpostaviti. Sedaj, ko imam kaj za povedati, pa z veseljem povem marsikaj o tem. Sem pa vesela, da sem si znala vzeti pavzo in to obrniti sebi v prid, saj upam, da bom lahko sedaj samo še boljša. Naučila sem se tudi, da samozavest ni stvar ega, ampak je v bistvu stvar ponižnosti.

Kljub novi filozofiji, vas ljudje še vedno dojemajo kot seks simbol in vas imajo v mislih še iz časov, ko ste se pozirali za Playboy. Vas to moti?
To je ta slovenska majhnost, ki ji ne zamerim. Ne glede na to, kaj bom naredila, bom za nekatere ljudi še vedno tista punca, ki se je nekoč slekla. Saj sem se res, vendar je meni to že čisto mimo, kot bi mi rekli, da sem miss iz leta 37. To je bilo devet let nazaj, verjamem, da je pustilo pečat in to mi laska (smeh), vendar tisti, ki znajo pogledati stvari malce drugače in ki spremljajo stvari malce bolj neobremenjeno, tega ne bodo rekli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.