Magazin > VIP
41878 ogledov

Laura iz Super para si ni več podobna, izgubila je ogromno kilogramov

BORČE, LAURA, SUPER PAR
1/4
Voyo
"Glavni razlog za spremembo videza je bil povezan s samo oddajo."

Med pari tekmovalnega šova Super par sta tudi Laura in Borče, ki jima trenutno kaže več kot odlično, saj svoje konkurente spretno puščata za seboj. 

Laura pa se je od snemanja močno spremenila in je skoraj ne bi prepoznali, saj je izgubila ogromno kilogramov. "Res sem shujšala, koliko kilogramov sem izgubila, ne vem, ker se že od nekdaj ne tehtam rada. Pravi pokazatelj so številke oblačil in podoba v ogledalu, ki mi pravi, da sem na pravi poti. Nisem obremenjena s hujšanjem in se mi ne zdi nič posebnega. Zdravo živim in tečem. Važno, da se po srcu in značaju nisem spremenila. Še vedno sem preprosta, skromna, prijazna, ustrežljiva in za šale," je temnolaska povedala za Žurnal24 in nam razkrila tudi razlog za hujšanje. "Glavni razlog za spremembo videza je bil povezan s samo oddajo. Zavedala sem se, da bomo tekmovalci tarče, kjer koli se bomo pojavili. Mene so starši učili, naj na glas povem le lepe stvari. Če razmišljaš negativno, zadrži to zase in tega se tudi držim. Hja, nisem se motila ... Negativci se že oglašajo, a mi ne morejo do živega. Sprašujejo na primer, kje kupujem grde uhane. Sama si jih naredim, za svojo dušo in da pristajajo obleki. Doma jih imam več kot 100."

Laura pravi, da je na njenem jedilniku vse, kar je dobro in zdravo. "Jem zeleno solato, rukolo, paradižnik, papriko, 1 kuhano jajce vsak dan, tuno, juhice; se pa kdaj tudi pregrešim in pojem grški jogurt z dodanimi borovnicami, malinami. Nič sladkorja, nič testenin, nič kruha, nič mastnega. Solati dodajam le kis. In ja, boljše se počutim. Zgodaj zjutraj delam trebušnjake, vsako popoldne pa tečem okrog Močilnika in Retovja. Najraje tečem sama, je pa moj sin najboljši motivator, ko gre zraven in me spodbuja, da naredim še kakšen krog več." Možu pa ženino hujšanje ni najbolj všeč ... "Še vedno kupi več stvari, kot jih potrebujem, sploh zdaj, ko sem morala zamenjati vso garderobo, celo številka stopala se mi je zmanjšala."

Mamica enega sina sicer pravi, da se počuti enako super kot prej. "Ob vseh obveznostih o sebi nimam časa preveč razmišljati. Odkar imava sina, točno vem, kako bom porabila vsako minuto prostega časa."

Kakšna je Laura sedaj, si poglejte v galeriji. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.