Magazin > VIP
37 ogledov

Le dan po porodu obnovila zaobljube

Mariah in Nick sta poročena že tri leta. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Mariah Carey in Nick Cannon sta si le dan po rojstvu dvojčkov kar v bolnišnici vnovič izmenjala poročne zaobljube in si obljubila večno zvestobo.

Mariah Carey je v soboto rodila punčko in fantka, vendar ji to ni preprečilo, da ne bi, kot je bilo načrtovano, le dan po porodu obnovila zakonske zaobljube s soprogom Nickom Cannonom. "Ja, ravnokar sva se vnovič poročila v bolnišnici," je zapisal Nick včeraj na svojem Twitterju. Hkrati se je zahvalil duhovniku Alu Sharptonu, ki je vodil obred, da je prišel v bolnišnico. Ta pa je prav tako na Twitterju objavil, da občuduje iskreno duhovno motivacijo para. "Nista dopustila, da bi ju uspeh ločil od Boga," je tvital. Duhovnik je ob isti priložnosti tudi blagoslovil dvojčka in Mariah pohvalil, da je videti odlično, dojenčka pa sta čudovita.

Še vedno sicer ni znano, kako je otrokoma ime. Nick je po porodu izjavil, da je to najlepše darilo za obletnico poroke, ki ga ne bo moglo nikoli nič prekositi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.