Magazin > VIP
62 ogledov

Le koga bodo volile Beyoncé, Katy in Sharon?

Beyoncé
1/6
FameFlynet
Če ti je všeč, potem si natakni uhane ... No, tako je vsaj naredila Beyoncé pretekli vikend, ko je s pomočjo zlatih obročkov jasno pokazala, da je pripadnica Obame.

Beyoncé se je z okroglimi uhani, ki imajo v notranjosti izpisane črke "bama", po ulicah New Yorka sprehodila pretekli vikend in takoj ustvarila nov modni trend in bržkone tudi Obami priskrbela kakšnega volilca več.

Zlati uhani so delo portoriške oblikovalke Erike Peña, ki je do prejšnjega tedna prodala le pet parov ročno izdelanega nakita, po zvezdniški reklami pa kar 1.300 parov. Naročila so začela deževati iz vseh koncev sveta, med drugim iz Velike Britanje, Švice in Argentine. En par zaenkrat stane 32 dolarjev (približno 24,5 evra).

Beyoncé pa ni edina zvezdnica, ki javno kaže, koga bo volila prihodnji teden. Tudi Sharon Stone in Katy Perry sta dali jasno vedeti, komu bosta dali svoj glas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.