Magazin > VIP
22 ogledov

Le prijatelj, ne ljubimec

© Saša Despot Žurnal24 main
Špela Grošelj, ki je pred poletjem s pomočjo radijskega šova izbrala sanjskega moškega, je še vedno samska. Iz prijateljstva z Žigo se ni rodila ljubezen, saj to Špela še vedno išče.

Na začetku leta se je dvanajst kandidatov borilo za srce Špele Grošelj, ki je na koncu izbrala le enega. Srečni izbranec je postal Žiga Koščak, ki ga je Špela marca odpeljala na potovanje v Las Vegas. Po besedah Žige in Špele se med njima na drugi strani luže ni dogajalo nič, vsaj ljubezenskega ne.

Srečno samska
"Z Žigo ostajava v dobrih odnosih, a le prijateljskih. Velikokrat se dobiva na pijači, včasih greva tudi na kosilo, to pa je tudi vse," nam je zaupala pevka, ki hkrati dodaja, da se zelo težko zaljubi. "Z leti ugotavljam, da premije ne dobiš na cesti," je v smehu povedala Špela. Štiriindvajsetletna lepotica trenutno zelo uživa v samskem življenju, zato se ji pri iskanju partnerja nikamor ne mudi. "Dokler me nekdo ne bo totalno prevzel, se pač ne bom vezala. Ampak mislim, da bom še kar nekaj časa samska."

In čeprav je Špela trenutno brez partnerja, to še ne pomeni, da nima oboževalcev. Teh se je v zadnjem času nabralo kar nekaj, saj je Špela nedavno za najbolj brano moško revijo odvrgla skoraj vse krpice. Samo še vprašanje časa je, kdaj bo odvrgla vse. "Ne bom trdila, da ne bom nikoli pokazala vsega, saj sem v življenju pojedla že veliko zarečenega kruha."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.