Magazin > VIP
18454 ogledov

Le prijatelja? Poglejte, kaj je naša starleta z njim počela v postelji

ksenija kranjec
1/4
BAR
Ksenija Kranjec se je zelo zbližala z Ivanom.

Ksenijo Kranjec lahko še vedno občudujemo v šovu Bar, ki se snema v Beogradu. Je edina od treh znanih Slovencev, ki šova niso zapustili že po nekaj dnevih. Jan Klobasa in Lara Goršek Kos pritisku nista bila kos in sta šova zapustila prostovoljno. Oba pravita, da so bile razmere med snemanjem obupne.

Ksenija pa se je očitno zelo dobro privadila na novo okolje in tudi na svoje sostanovalce. Pritisk ji je sicer dvigovala Maja, a jo je produkcija zaradi neprimernega vedenja vrgla iz Bara.

Naši resničnostni zvezdnici so pripisali tudi romanco s sostanovalcem Damirjem, a Ksenija pravi, da ni moški zanjo, saj je premalo zaščitniški. Se je pa zbližala z Ivanom, za katerega sicer pravi, da sta le prijatelja. 

"Za zdaj sva prijatelja, a nikoli ne reci nikoli. Tega si sicer ne želim, ker želim sama prestati ta šov. Seveda mi ustrezajo pozornost in vse stvari, ki jih skupaj počneva. Z njegove strani ni zanimanja, tudi z moje ne. O tem sploh nisem razmišljala," pravi Ksenija, ki se Ivanovih dotikov in poljubov ponoči ne brani.

Doganje v spalnici si lahko ogledate v videu. 

Komentarjev 1
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:14 03.februar 2022.

    Kdo pa pravi da prijatelji ne smejo seksat?