Magazin > VIP
25852 ogledov

Ljubezen po domače: Lea Bertoncelj srečno zaljubljena, to je njen srčni izbranec

Lea Bertoncelj osebni arhiv
Razkrila nam je nekaj podrobnosti.

Kot smo že videli v finalni oddaji šova Ljubezen po domače, sta Lea in Jure Novak sklenila, da ostaneta le prijatelja. Po snemanju oddaje nekaj časa nista bila v stikih, zato je bilo zanj zagotovo veliko presenečenje, ko je izvedel, da ima fanta.

"Spoznala sva se oktobra lansko leto po končanem snemanju.  Z Juretom takrat nisva bila v stiku. V februarju, ko smo izvedeli, da se začne predvajati oddaja pa je stopil v stik z mano, sva tudi malo poklepetala glede življenja obeh in hkrati sem mu omenila tudi, da imam fanta. Bil je vesel," je razkrila za zurnal24.si.

Kdo je njen srčni izbranec? Imena nam ni želela izdati, nam je pa zaupala nekaj drugih podrobnosti:

"Moj fant je najboljši in moram reči, da sem presrečna, da sem ga spoznala. Saj vem, slej ko prej se bo izvedelo kdo je, kako mu je ime itd., ampak midva tega ne bi želela sama razkrivati. Tudi ko se bo razvedelo, bo najina zveza bolj intimna in zasebna. No, dve malenkosti pa seveda lahko povem. Star je 30 let in se ukvarja z osebnim trenerstvom. Je zelo uspešen v življenju ter deloven. Res sem ponosna nanj!"

Zdi se, da je Lea zares našla svojo sorodno dušo, tako lepo ga je opisala: "Ne morem opisati, kaj mi je najbolj všeč na njim, ker zame je vse na njim najlepše, še posebej njegov unikaten karakter. Ob njem se iskreno počutim čisto izpopolnjeno, torej to, kar sem in še veliko več. Oba sva bila v preteklosti zelo previdna, koga spustiva v svoje življenje, ampak ko sva se našla sva oba začutila, da je to nekaj posebnega. Tako kot jaz, je tudi on našel nekaj, kar je iskal že celo življenje in to je najina ljubezen. Vsem želim, da najdejo tako lepo in iskreno ljubezen."

Lea Bertoncelj in njen fant | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

 
Komentarjev 5
  • igorgeus 21:11 21.maj 2022.

    kaj je to neka epidemija povecanih ustnic?

  • Dusan12 22:45 20.maj 2022.

    Sam pa mislim, da je bil Jurčk pravi zanjo, saj je imel tiča kot se šika,

  • Majazmaja 09:38 20.maj 2022.

    Zakaj sta se pa tako retuširala? Grozno izgleda ...