Magazin > VIP
21 ogledov

Ledger jemal droge

So Heatha pokončale droge? Žurnal24 main
Pojavil se je videoposnetek, na katerem Heath Ledger snifa kokain.

Posnetek so kupili producenti oddaje Entertainment Tonight in The Insider, zanj pa naj bi odšteli 200 tisoč dolarjev. Šefi pa so se zdaj odločili, da videa iz spoštovanja do svojcev pokojnega Ledgerja ne bodo predvajali. "Če bi katerikoli drug medij objavil posnetek, ga bomo tožili," so še dodali.

Video je bil posnet v Los Angelesu, v hotelu Chateau Marmont, in sicer po podelitvi nagrad Združenja filmskih igralcev leta 2006. Na posnetku Ledger sedi za mizo in z zvitim bankovcem snifa kokain. Videti je, kot da igralec ne ve, da ga snemajo. "Slišal jih bom od svoje punce (Michelle Williams). Imava otroka – Matildo, Matildo Rose," je v nekem trenutku izjavil Ledger in dodal, da ljubi travo. "Včasih sem pokadil pet džojntov na dan."

Včeraj je v javnost pricurljala informacija, da je Williamsova svojega zaročenca leta 2006 peljala na kliniko za odvajanje od drog. Ledger tam ni hotel ostati. Svoji zaročenki je obljubil, da bo težavo odpravil sam. Tega menda ni storil. Ko sta se razšla, je Williamsova od njega zahtevala, naj, preden mu dovoli stik z Matildo, opravi test. Če bi se izkazalo, da je Ledger še vedno zasvojenec, svoje hčere ne bi smel obiskati.

Ledger je umrl minuli teden. Natančen vzrok smrti še ni znan, saj na izsledke toksikoloških preiskav še čakajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.