Magazin > VIP
51304 ogledov

Legendarnemu TV voditelju v treh tednih umrla sin in hči

Larry King
1/2
Žurnal24 main
Legendarnega TV voditelja Larryja Kinga je doletela velika tragedija: V preteklih treh tednih je izgubil sina in hčer, poročajo ameriški mediji.

52-letna hči Chaia je v četrtek umrla zaradi raka na pljučih, tri tedne pred njo je umrl 65-letni sin Andy.

King in ostali trije otroci so pretreseni, pišejo ameriški mediji.

TV voditelj si še ni povesem opomogel od svojih zdravstvenih težav, ki jih je imel lani. King se je odločil, da bo nadaljeval z delom, saj pravi, da tako lažje preboleva izgubo.

King je Andyja posvojil, ko se je leta 1962 poročil z Alene Atkins, Chaia pa se je rodila leta 1969, ko se je par ponovno poročil.

Larry King je eden najbolj prepoznavnih ameriških TV voditeljev, najbolj znan po oddaji Larry King Live, ki jo je imel na CNN od leta 1985 do 2010.

86-letnik je bil poročen osemkrat s sedmimi različnimi ženskami in ima pet otrok. Z Alene Atkins se je poročil in ločil dvakrat.

V preteklih letih ga je zdravje pustilo na cedilu, prebolel je namreč raka na pljučih, še vedno pa si ni povsem opomogel od srčnega infarkta, ki ga je doživel lani.

Larry King se za zdaj še ne bo ločil. (Foto: Reuters) | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.