Magazin > VIP
78991 ogledov

Legendarni igralec priklenjen na voziček

tim curry
1/4
Profimedia
Kam je poniknil Tim Curry?

Zvezdnik številnih filmskih hitov, kot so The Rocky Horror Picture Show, Sam doma 2, Trije mušketirji in Tisto, Tim Curry, se je pred leti umaknil iz javnosti, in sicer zaradi zdravstvenih težav, ki so se začele leta 2011, ko je moral odpovedati nastop v nekaterih gledaliških igrah. Od leta 2012, ko ga je zadela možganska kap, pa je priklenjen na invalidski voziček. Zaradi tega se danes na javnih dogodkih ne pojavlja pogosto, ni pa izgubil veselja do igranja. Sedaj se zvezdnik sicer osredotoča na glasovne vloge.

Leta 2015 je na podelitvi nagrad Tony povedal, da se počuti dobro in da je pri okrevanju izjemno pomembno tudi to, da ne izgubiš smisla za humor. "To zame ni bilo težko. Je del moje DNK-ja," je še povedal. "Po svojih najboljših močeh se trudim na stvari gledati pozitivno. Po mojem mnenju te negativizem naredi dolgočasnega in zoprnega. Ni prav zabaven," še pravi legenda. 

 

Komentarjev 2
  • Boschtjan Zupanchich 09:57 03.junij 2023.

    Ojojjj, ... ja, se ga spomnim, ja , .... iz ene komedije, .... ampak, življenje Ni Nikakršna komedija, .... je Resna Stvar !!! ! !!!

  • Avatar Syn
    Syn 09:22 03.junij 2023.

    Tega igralca mi je res žal. Res je prava pojava. Meni je v najboljšem vtisu ostal v komediji Oscar, kjer je bil mentor za izgovorjavo Sylvesterju Stalloneu. :)