Magazin > VIP
63 ogledov

Lena Dunham je bila posiljena

Lena Dunham FameFlynet
Lena Dunham je v radijskem intervjuju povedala, da so jo, ko je bila študentka, posilili.

Lena Dunham velja za eno najbolj duhovitih igralk v Hollywoodu, a za njenim vedno nasmejanim obrazom se skriva tudi veliko bolečine. 28-letnica je sedaj prvič spregovorila o travmatični izkušnji, ki se ji je pripetila v študentskih letih. Igralka je namreč razkrila, da je bila posiljena. "Po tem dogodku nisem več hodila na zabave, do konca študija se tudi alkohola nisem več pritaknila. Izolirala sem se,“ je izjavila Dunhamova in dodala: "To je bila zelo boleča izkušnja, tako fizično kot tudi psihično. Potrebovala sem veliko časa, da sem posilstvo prebolela. O tem nisem bila sposobna govoriti. Kar pa sem o tej temi povedala, sem vedno poskušala nekako povezati s humorjem.“

Da je situacija resna, je spoznala šele s pomočjo najboljše prijateljice. "Ona je takrat prva na glas povedala, da sem bila posiljena. Ko sem to slišala, sem se najprej zasmejala in si mislila, da pretirava. Pozneje sem ji bila zelo hvaležna za varnost, ki sem jo ob njej občutila,“ je še izjavila Lena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.