Magazin > VIP
3434 ogledov

Lena Dunham popolnoma gola na Instagramu

lena dunham EPA
Za njeno objavo tiči žalostna zgodba.

Lena Dunham se je pred devetimi meseci odločila za odstranitev maternice, čeprav si je močno želela otrok. Za ta poseg se je odločila na lastno željo, ker so bile bolečine prehude. Lena je imela namreč veliko zdravstvenih težav, med drugim tudi endometriozo. Pri ženskah, ki imajo endometriozo, raste tkivo, ki tvori notranjo plast maternice (endometrij), tudi izven maternične votline. To lahko povzroči neplodnost in bolečine.

Ob 9. obletnici posega se je igralka svojim sledilcem na Instagramu pokazala v Evinem kostumu. "Moje telo se je v zacelilo, na svojem srcu pa vsak dan naletim na novo modrico. Danes pa sem hvaležna: tudi v najbolj hudem trenutku sem znala izbrati sebe. Najbolj čist odsev tega, kar smo in kar vemo, da smo lahko, nam je vedno na voljo. Moj prijatelj Paul je mojo maternico poimenoval Judy. Ko se je začela obnašati arogantno, smo jo odstranili, zato tudi tetovaža na mojih rebrih, ki je močno bolela, čeprav sem vzela protibolečinska zdravila,“ je zvezdnica zapisala na družbenem omrežju.

 

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham) on

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.