Magazin > VIP
35 ogledov

Lento osvojila Kaja Bajda

miss športa mediaspeed
Hčerka predsednika vlade Eva Cerar se ni uvrstila med prve tri.

Nova miss športa je 19-letna Trboveljčanka Kaja Bajda. Prva spremljevalka je postala Anita Horvat z Brezovice, druga pa Alena Mušič iz Velenja. 

Finalni izbor Miss športa Slovenije 2015 je potekal v ljubljanski Festivalni dvorani. Tekmovalo je 18 deklet, ki so stara od 17 do 28 let in se aktivno ali rekreacijsko ukvarjajo s športom. . Izbrali so tudi Miss fotogeničnosti 2015, to je postala Julija Jauk. 

Za naslov se je potegovala tudi 17- letna Eva Cerar, hčerka predsednika vlade Mira Cerarja.  

Izbor Miss športa, za katerim stoji idejni vodja Srečko Čož, je bil prvič izpeljan leta 2003, ko so za zmagovalko razglasili Jano Šumi. Njo je nasledila Lea Huskić, od katere je lento prevzela Karmen Hribar. Leta 2006 so za zmagovalko okronali Aneto Salihović, za njo pa so se zvrstile še Natalija Waldhuber, Pia Arhar, Ajda Sitar, Lea Perovšek, Živa Viktoria Turk, Urša Klavs in Klara Krošelj, še do včeraj pa je bila nosilka lente Uršula Tomažič.

Komentarjev 1
  • twt 15:37 19.april 2015.

    zakaj je to važno a se je Eva uvrstila ali ne, bila je samoena izmed 18-ih tekmovalki, ki se pa ni metala ven, kot predsednikova hči, pustite jo pri miru, raje se poglobite v ocenjevanje,če se že morate