Magazin > VIP
35 ogledov

Leo zapustil Bar, ker si ni želela otrok

Leo in Bar imata različne prioritete v življenju. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
V začetku meseca sta se razšla Leonardo DiCaprio in njegovo dolgoletno dekle Bar Rafaeli. Sedaj naj bi bil znan tudi razlog, zakaj sta se razšla – to naj bi bili otroci.

Razlog, zakaj sta se razšla igralec Leonardo DiCaprio in izraelska manekenka Bar Rafaeli, naj bi tičal v tem, da si ona zaenkrat ne želi otrok, njemu pa naj bi starševstvo predstavljalo prioriteto. Tako naj bi od lepotice zahteval obljubo, da  bi po poroki poskusila imeti otroka. Slavni model pa navkljub temu, da se v prihodnosti lahko vidi kot mamo, trenutno ustvarjanja družine nima v načrtih. "Leo je rekel Bar, da po poroki pričakuje otroke, vendar je njena kariera na vrhuncu in si zaenkrat ne želi postati mama. Zaveda se, da z nosečniškim trebuhom ne bo dobila veliko ponudb. To je Lea tako razjezilo, da ji je rekel, naj odide, in je mnenja, da so bila leta z njo izguba časa," je povedal neimenovani vir blizu slavnega para.

 

Kot možni razlog razhoda Leonarda in Bar se omenja tudi lepa igralka Blake Lively, s katero so ga te dni videvali v Cannesu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.