Magazin > VIP
2930 ogledov

Leonardo DiCaprio: S tem dekletom je vse drugače

Camila Morrone
1/5
Ta lepotica je oskarjevca povsem očarala.

Leonarda DiCapria je popolnoma prevzela Argentinka Camila Morrone, s katero naj bi bil o decembra v zvezi.

Zdi se, da se Camila ne razlikuje veliko od njegovih bivših. Je rosno mlada, stara je šele 20 let, in ukvarja se z manekenstvom. A ta ljubezen naj bi bila za Lea kljub temu nekaj posebnega. Kot poročajo, se do nje obnaša tako kot nekoč do Gisele Bündchen, s katero je bil pet let v zvezi in je doslej veljala za njegovo največjo ljubezen. 

Camila Morrone | Avtor: Profimedia Profimedia


Leo se je do prejšnjih ljubimk v javnosti obnašal precej hladno, do Camile pa je zelo pozoren. Par so ujeli pred nekim bistrojem v Hollywoodu, kjer je Leo svojo spremljevalko, preden sta vstopila, nežno poljubil na ramo. 

Njuna zveza se od Leovih ostalih razmerij res bistveno razlikuje, saj igralec Camilo pozna že lep čas. 20-letnica je namreč pastorka igralca Ala Pacina, Leovega dobrega prijatelja. Camila je odraščala v soju luži. Njena mama je igralka Lucila Sola, njen oče pa nekdanji maneken  Maximo Morrone, ki je zaslovel v osemdesetih letih, ko je začel delati za številne znane znamke, med drugim tudi za znamko Dolce in Gabanna.

Camilina kariera kot manekenka se naglo vzpenja, a jo bolj kot modne brvi menda zanima filmska kariera. Lahko se pohvali z vlogo ob Bruceu Willisu v filmu Death Wish, igrala pa je tudi v komediji Never Goin' Back, ki so jo prikazali na festivalu Sundance.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.