Magazin > VIP
24 ogledov

Leonardo podaril Blake safirno zapestnico

Leonardo DiCaprio, Blake Lively Flynet
Velikodušni Leonardo DiCaprio očitno še vedno obožuje svojo drago Blake Lively, saj ji je za rojstni dan podaril razkošno zapestnico v vrednosti 35 tisoč dolarjev.

Romanca Leonarda DiCapria, ki trenutno v Avstraliji snema film Veliki Gatsby in "opravljivke“ Blake Lively očitno še vedno cveti. Za njen 24. rojstni dan, ki ga je praznovala 25. avgusta, ji je zaljubljeni igralec kupil lep kos nakita – zlato zapestnico s safirji, za katero je odštel kar 35 tisoč dolarjev oziroma nekaj več kot 25 tisoč evrov. Poleg tega ji je plačal tudi karto do Sydneyja, da sta lahko preživela nekaj časa skupaj.

"Zapestnico ji je dal takoj, ko je stopila iz letala," je povedal neimenovani vir. "Bila je neverjetno ganjena." Poleg tega je vir še dodal: "Leonardo pravi, da se že vidi, kako se bi lahko ob Blake počasi umiril in z njo imel otroke."

Leo naj bi bil sicer že od začetka njune zveze zelo velikodušen do zvezdnice – kupil naj bi ji že priusa, med poletnimi počitnicami v Italiji pa za njena darila zapravil kar 70 tisoč dolarjev oziroma nekaj več kot 50 tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.