Magazin > VIP
21 ogledov

Leonardo zapustil še eno manekenko

Erin Heatherton
1/5
FameFlynet
Igralec Leonardo DiCaprio naj bi končal razmerje z manekenko Erin Heatherton.

Erin in Leonardo nista bila skupaj niti eno leto, pa sta že končala svoje razmerje. Par sta postala decembra 2011, zdaj pa naj bi 37-letni igralec prekinil zvezo, poroča časnik New York Post.

Zvezdniku plavolase lepotičke očitno niso namenjene, saj je to že četrto razmerje, ki se ni obneslo. V preteklosti je hodil s supermanekenkama Gisele Bündchen in Bar Refaeli, na kratko pa je užival tudi z igralko Blake Lively, ki je zdaj poročena z Ryanom Reynoldsom.

Leonardo je sicer v nedavnem intervjuju priznal, da misli, da še ni srečal ljubezni svojega življenja, ima pa precej specifične zahteve glede lastnosti, ki jih mora imeti njegovo dekle. "Domišljava ženska bi me v trenutku odvrnila, prav tako maščevalna in oportunistka. Na ženski me najbolj privlači to, da je pristna in da je dobra oseba," je razložil igralec, ki je pozabil omeniti, da pada na menkenke. V začetku tedna so ga namreč spet opazili v njihovi družbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.