Magazin > VIP
339 ogledov

Lepa Brena težko poškodovana

Lepa Brena Facebook/LepaBrena
Lepa Brena je nesrečno padla in si poškodovala obe roki.

"Pozdrav vsem. Vse je ok," so pod fotografijo iz bolnišnice zapisali bližnji Lepe Brene, ki je danes nesrečno padla in pristala v bolnišnici. Pevka, ki je bila na oddihu ob hrvaški obali, se je težko poškodovala. Z možem sta zajtrkovala na terasi hotela v Novem Vinodolsku. Ko je vstala s stola, se je spotaknila in nesrečno padla, pri čemer si je zlomila desno roko v zapestju. 

"Poškodbe so težke, a Brena je bila nemudoma hospitalizirana, operacija v bolnišnici v Lovranu pa je v teku," je opoldne sporočil Brenin tiskovni predstavnik Vedran Strukar. Njen mož pa je za srbske medije dejal, da je sprva kazalo huje. 

Lepa Brena bi morala danes in jutri v Makarski nastopiti v diskoteki Petar Pan. Oba koncerta, ki sta sedaj odpovedana, sta bila razprodana. Do nadaljnjega so odpovedane tudi vse ostale obveznosti pevke. 

Komentarjev 3
  • 4krogci 21:12 25.julij 2014.

    A kje je Lepa? Jst vidm sam Breno!

  • Leon Plemeniti 14:35 25.julij 2014.

    Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!

  • 4krogci 13:52 25.julij 2014.

    Lepa Brena je imela na poti v Makarsko nesrečo. Pevkin tiskovni predstavnik je izdal, da je bila huje poškodovana, da ima obe roki zlomljeni in da so jo takoj odpeljali v bolnišnico v Lovranu, kjer bo operirana. Za kakšno nesrečo ...prikaži več gre, ni povedal. Večina hrvaških medijev govori o prometni nesreči, Večernji list in Index pa poročata, da je padla.KAJ SPLOH HOČETE POVEDAT??