Magazin > VIP
137 ogledov

Lepa gesta Ariane Grande, ki se je vrnila v Manchester

ariana grande Profimedias
Ameriška pop zvezdnica Ariana Grande je v petek prijetno presenetila svoje oboževalce, ki so bili ranjeni v terorističnem napadu prejšnji teden po njenem koncertu v Manchestru, in jih obiskala v bolnišnici, kjer se zdravijo. Sodeč po komentarjih na družbenih omrežjih, jim je z obiskom močno polepšala dan.

Svojci ranjenih so na družbenih omrežjih objavili fotografije zvezdnice z mladimi bolniki in zdravstvenim osebjem v bolnišnici v Manchestru. "To za nas pomeni več kot vse prečudovite stvari, ki so jih ljudje naredili za nas v tem tednu," je zapisal Peter Mann, katerega hčerka Jaden je bila v napadu ranjena. "Jaden še nikoli nisem videl tako srečne. Še sam sem ponovno zajokal," je dodal.

Javila se je tudi sama zvezdnica in na Instagramu objavila fotografijo mladega ranjenega oboževalca s srčkom.

Ariana Granda | Avtor: EPA EPA

Ariana Grande bo v nedeljo skupaj s še drugimi znanimi glasbeniki in skupinami v Manchestru izvedla koncert v spomin na žrtve terorističnega napada, v katerem je bilo ubitih 22 ljudi, več kot sto pa je bilo ranjenih. Ameriški pevki, ki je še posebej priljubljena med mladimi, se bodo na odru pridružili še Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Usher in Take That.

Koncert z naslovom One Love Manchester bodo priredili na stadionu za kriket Old Trafford, izkupiček pa bo namenjen žrtvam bombnega napada, ki ga je prejšnji ponedeljek v manchestrski Areni izvedel 22-letni samomorilski napadalec.

dezurni@zurnal24.si 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.