Magazin > VIP
203 ogledov

Lepi pastorki: Francoski predsednik s svojo pastorko hodil v isti razred

Laurence Auzière, Brigitte Macron,
1/3
Profimedias
Brigitte Macron ima iz prvega zakona dve hčerki in enega sina. Le eden od njenih otrok je mlajši od njenega drugega moža, novega francoskega predsednika Emmanuela Macrona.

Mediji so se razpisali o zakonu novega predsednika Francije Emmanuela Macrona. Njegova žena Brigitte je namreč kar 25 let starejša od njega. Bila je njegova učiteljica, ena od njegovih hčerk, Laurence pa njegova sošolka. Ta naj bi nekoč prišla domov in hvalila "norega fanta, ki ve vse o vsem". Tako Laurence kot tudi njena 30-letna sestra Tiphaine, ki je odvetnica, se z očimom odlično razumeta. Med celotno kampanjo sta mu stali ob strani in pri njej tudi aktivno sodelovali.

Brigitte je svojega bodočega moža spoznala, ko mu je bilo 15 let in je sodeloval pri dramskem krožku, ki ga je vodila. Igral je glavno vlogo. "Pri 17 mi je rekel: 'Karkoli boš naredila, s tabo se bom poročil.',“ je v nekem intervjuju povedala prva dama Francije in res je bilo tako. Poročila sta se leta 2007, ko je bilo njej 54. let, njemu pa 29.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.