Magazin > VIP
154 ogledov

Lepo sosedo Tejo Britovšek lovili varnostniki

Teja Britovšek, Evil Eve Rok Malek
Lepa soseda Teja Britovšek zna popestriti zabavo, tudi če jo pri tem lovijo varnostniki.

Lepa in divja Teja Britovšek ve, kako popestriti zabavo. Na odru jo je tako vesela tudi skupina Evil Eve, ki jo je Teja na nedavnem nastopu prijetno presenetila. "Ko so Evil Eve nastopali v Planici, sem jim sredi pesmi Ne bi, hvala uletela na oder in jih presenetila. Še varnostnik je letel za mano, ko sem šibala na oder, vendar so ga prijatelji, ki so pod odrom poslušali koncert, ustavili, da me ni vrgel dol," nam je zaupala Teja. Nad presenečenjem lepe sosede pa je bila več kot navdušena tudi Eva Breznikar, pevka skupine Evil Eve:

"Teja nas je vse presenetila, ko je ob koncu koncerta pritekla na oder in na skladbo Ne bi, hvala, v videospotu za omenjeno skladbo je sicer igrala tudi eno od glavnih vlog, odplesala tako, da je občinstvo še bolj zagrela. Takšni spontani trenutki imajo potem v spominu na koncerte posebno mesto. Tejo bomo zagotovo še povabili k sodelovanju pri naših videospotih," je prepričana Eva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.