Magazin > VIP
655 ogledov

Lepotica iz Ljubezni po domače: "Ne pustim se j***** v glavo"

Urša Škofic, Ljubezen po domače Foto Lučka
Urša nam je povedala, zakaj se je odločila predčasno zapustiti Matejevo posestvo.

Urša Škofic, dolgonoga rjavolaska, ki jo je Matej Rupar v šovu Ljubezen po domače povabil na svoje posestvo je že v pismu povedala, da je zelo rada urejena. Zasledili smo tudi, da se navdušuje nad manekenstvom in jo povprašali, če ima glede tega kakšne zadržke.

Simpatična in predvsem zelo zgovorna Ljubljančanka je za Žurnal24 povedala: "Za enkrat še nisem imela veliko priložnosti. Pred nekaj leti sem bila na fashion kampu na Bledu in to štejem kot nek začetek. Bom pa prepoznavnost izkoristila kolikor se bo le dalo za lastno promocijo. Če me bo kdo našel oziroma me opazil, se bom z veseljem odzvala. Sama pa agencijam ne bom pisala."

Urša Škofic, Ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo
Mlada študentka, ki zase pravi, da je zelo samozavestna, ima močno izoblikovano mnenje, kar smo lahko opazili tudi v Poptevejevem šovu. Pravi, da za manekenstvo nikoli ne bi ogrožala svojega zdravja: "V neke ekstreme ne bi šla. Mogoče bi si morala malo oblikovati postavo. Da pa bi mi nekdo rekel, da moram imeti določene mere … Potem pa ne. Tega ne potrebujem. Sem dovolj samozavestna, da vem, da lahko uspem tudi brez tega. Hvala lepa, naj bo nekdo drug obešalnik za obleke, če želi."

Kot smo videli v šovu se je Urša odločila predčasno zapustiti Matejevo posest, po tem ko je postavni kmet na zmenek povabil Metko in ne nje. "To ni bil razlog za moj odhod. Mogoče sem takrat res malo preveč burno reagirala, ampak takšna sem. Po domače povedano, nikomur se ne pustim j***** v glavo. Če vidim, da mi nekaj ne paše, grem."

Komentarjev 10
  • Tatjana Ha 13:52 19.april 2017.

    Koga briga, dajte no.

  • endrug 18:46 18.april 2017.

    Dobro povedano. No, napisano.

  • Majazmaja 10:49 18.april 2017.

    Zakaj ga je škoda? Enkrat jo bo kresnu in to bo to, fant ni naiven. Njen cilj je, da pride med 'slovensko estrado' - ampak še ne ve, da 97 % teh 'estradnikov' živi od minimalcev in otroških doklad in ...prikaži več komaj štrika mesec z mesecem. Ampak važno, da se pokažejo na rumenih dogodkih - se vsaj najejo.