Magazin > VIP
670 ogledov

Lepotička, ki uboga Jonasa

miss slovenije Anže Petkovšek
Na četrtkovem izboru Miss Slovenije je bila uspešna tudi Eva Matijaševič, ki je mnogim znana kot lepa asistentka Jonasa Žnidaršiča v kvizu Denar pada.

Eva Matijaševič je na letošnjem lepotnem izboru Miss Slovenije osvojila dve lenti; za miss fotogeničnosti in za drugo spremljevalko. A Eva ni čista nova v medijskem svetu, saj se je ob Jonasu Žnidaršiču pojavljala v kvizu Denar pada, kjer je marsikdo opazil njeno lepoto. "To je bila zame čudovita izkušnja, vesela sem, da sem se na svet medijev pripravila že pred tekmovanjem Miss Slovenije," nam je o delu z Jonasom zaupala lepotička in dodala, da ji je legendarni voditelj pri tem precej pomagal. "Dajal mi je nasvete, v zakulisju sva se veliko pogovarjala. Rekel mi je, da moram biti vedno pozitivna in tudi malo arogantna," nam je povedala v smehu in še zaupala, da seveda upošteva vse njegove besede. "On je televizijska ikona, zato njegovi nasveti zelo prav pridejo."

Zaradi pojavljanja na televiziji jo na cesti prepoznava vse več ljudi, kar je zanjo nekaj povsem novega. "Ob tem se morda počutiš malo bolj pomembnega, kar je sicer brez razloga, ampak občutek je vseeno dober (smeh)."

Kljub lentama ima bolj resne namene

In čeprav je 21-letnica zelo zadovoljna z osvojenima lentama, je priznala, da modni svet ni njena glavna pot. "Imam malo bolj resne namene, moja glavna prioriteta je, da bi bila sprejeta na študij arhitekture in tudi nadaljevati v tej smeri." Seveda pa ji bo vsako novo poznanstvo iz lepotnih krogov prišlo še kako prav in upa, da se ji bo to tudi obrestovalo.

Komentarjev 1
  • HansAndersen 11:43 07.julij 2013.

    bi bila veliko boljša izbira, kot izbrana miss!