Magazin > VIP
15 ogledov

Lepotna tekmovanja so kot šov

1/32
Žurnal24 main
Televizijska voditeljica Katarina Čas nam je zaupala, kaj si misli o lepotnih tekmovanjih in misicah ter kakšna kemija vlada med njo in sovoditeljem prireditve Miss Universe Markom Potrčem.
Kdo je  pristopil do vas za vodenje prireditve Miss Universe? Ste ponudbo takoj sprejeli?

Poklicali so me odgovorni na Pop TV – ideja se mi je zdela zanimiva, saj takšnega šova še nisem vodila, zato sem sprejela.

Je kateri od vaju imel možnost izbirati sovoditelja ali so "par" določili drugi? Se poznata že od prej? Kakšno medsebojno kemijo imata?

Kot voditeljski par so naju izbrali drugi. Marka sicer osebno prej nisem poznala, razen seveda z malih zaslonov ... ampak mislim, da sva se zelo hitro ujela.

Kaj si sicer mislite o lepotnih tekmovanjih? Kako vplivajo na komplekse mladih najstnic?

Na lepotna tekmovanja gledam bolj kot na šov. Dekleta pa se na tovrstna tekmovanja prijavljajo najbrž zato, da bi stopila iz anonimnosti in dobila priložnost v šovbiznisu. Ne vem, ali lepotna tekmovanja vplivajo na komplekse najstnic – bolj na to vplivajo splošni trendi, ki jih narekujejo sodobna družba in mediji, saj ti preveč izpostavljajo zunanjo lepoto.

Kaj pa si mislite o misicah?

Vsaka ima svoj razlog, da se prijavi na takšno tekmovanje. Če so v ozadju še druge ambicije, je to ena od poti za dosego končnega cilja ... ampak samo naslov miss, brez drugih ambicij, fokusa, dela in samoiniciative, ti najbrž ne prinese nič.

Kar nekaj misic se v Sloveniji dobri trži – ena izmed nekdanjih, Rebeka Dremelj, gre celo na Evrosong. Kaj mora po zmagi storiti misica, da v Sloveniji postane uspešna?

Mislim, da mora predvsem vedeti, kaj bi rada počela v življenju. Če to ve, ji lahko prepoznavnost odpre mnogo vrat.

Kako se po vašem mnenju Miss Universe razlikuje od drugih lepotnih tekmovanj?


Po tem, da ima Donald Trump prste vmes (smeh).

Bi se vi prijavili na lepotno tekmovanje?


Ne.

Ste letošnje tekmovalke že spoznali? Imate kako favoritinjo?


Še ne ... tako da o favoritinji za zdaj bolj težko govorim.

Spogledovanje s kom tekmovalkam na Miss Universe najbolj pomaga? Z gledalci, voditeljem ali žirijo?

Vem samo, da z Markom pri odločitvi nimava nič.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.