Magazin > Lepota & telo
37 ogledov

Lepotni kirurg je bil preveč ambiciozen

uma thurman
1/2
Profimedias
Uma Thurman je na premieri mini serije The Slap v New Yorku šokirala prisotne.

Ob pogledu na 44-letno zvezdnico Umo Thurman se je verjetno marsikdo vprašal, kaj se je zgodilo z njenim lepim obrazom in kateremu lepotnemu kirurgu se je med delom očitno mudilo ...

Njene oči so videti manjše in bolj podolgovate, njeno čelo preveč gladko, njen obraz plastičen. Za spremembo pa ne moremo kriviti neposrečenega makeupa, ampak lepotno kirurgijo, pravi lepotni kirurg Mark Norfolk, ki je prepričan, da se je Uma ulegla pod nož. Kot pravi, se je zdravnik zagotovo "igral“ z njenimi vekami. "Poleg tega je bila Uma na več zelo močnih kemičnih pilingih, privoščila pa si je tudi nekaj injekcij proti gubam, še zlasti na licih in okoli nosu. Preveč botoksa pa so uporabili na njenem čelu, zato so njene obrvi in veke videti zelo težke,“ je še razložil Norfolk.

Podobno kot pri Umi se je lani po lepotnem posegu drastično spremenil tudi videz Renée Zellweger. Sta obiskali istega strokovnjaka? 

Komentarjev 5
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 01:01 14.februar 2015.

    proti naravi telesa se borit se ti vedno prej al slej maščuje.

  • kapibara 08:08 12.februar 2015.

    Pa take spake potem potrebujejo še novo fotko na osebni..grozaaaaa

  • Janez_53 17:05 11.februar 2015.

    Ljubi bog, ženske še kar niso prišle k pameti in iz sebe delajo spake! Jim ne mine volja do tega, ko pogledajo na primer Donatello Versace ali katero podobno?