Magazin > VIP
67 ogledov

Leskovar na zadnjem pregledu pred operacijo

lado leskovar Žurnal24 main
Lado Leskovar se je odločil za operacijo oči.

Poznamo ga kot slovenskega pevca, ki je zastopal Jugoslavijo leta 1967 na tekmovanju Pesem Evrovizije s pesmijo Vse rože sveta in po njegovem zaščitnem znaku – črnih očalih. Govorimo seveda o Ladu Leskovarju, ki se te dni mudi v Zagrebu, natančneje v očesni kliniki Svjetlost, saj ga čaka še zadnji pregled pred operacijo oči.

"Operacijo oči mi preprečujejo rumene pege, ki pa sem jih skoraj že ozdravil s posebnimi vitamini za oči, ki sem jih redno jemal vsak dan. V sredo odhajam na zadnji pregled pred operacijo sive mrene. Operacije se izredno veselim, saj bom lahko po 15. letih končno videl brez očal in verjamem, da bo potekala brez zapletov. Popolnoma zaupam strokovnjakom,“ pravi Lado Leskovar in dodal: "V kliniki so res zelo prijazni do vseh pacientov. Potrudijo se čisto za vsakega. Res pa moram povedati, da me je najbolj presenetila njihova večjezičnost, saj sem že ob koncu prejšnjega pregleda dobil anketni vprašalnik v slovenskem jeziku," nam je še zaupal Lado, ki ga operacija čaka predvidoma v septembru.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.