Magazin > VIP
65 ogledov

Letalo Harrisona Forda strmoglavilo!

harrison ford
1/7
Profimedias
Igralec Harrison Ford je imel veliko srečo v nesreči. Včeraj popoldne je njegovo letalo v Los Angelesu strmoglavilo. Igralec je sicer poškodovan, vendar živ.

Nesreča igralca, ki je zelo izkušen pilot, se je zgodila včeraj ob 14.24 po lokalnem času. Njegovo dvosedežno letalo Ryan ST3KR iz druge svetovne vojne je strmoglavilo v naselju Venice na zelenico nekega golf kluba.

72-letni zvezdnik, ki je bil v letalu sam, je imel veliko srečo, saj sta mu takoj na pomoč priskočila dva zdravnika, ki sta v tistem času igrala golf. Igralca so s poškodbami glave odpeljali v bližnjo bolnišnico. Ford je bil ob prihodu reševalcev pri zavesti. "V bolnišnici. Oče je OK, potolčen, a OK,“ je na Twitterju sporočil Fordov sin Ben in dodal, da je njegov oče močan moški in se obenem zahvalil za spodbudne besede. Igralčeva tiskovna predstavnica je povedala, da zdravniki pričakujejo, da bo popolnoma okreval.

Za nesrečo je kriva tehnična napaka. "Že med vzletom z letališča v Santa Monici je imel težave z motorjem, zato se je poskušal vrniti. Pri tem je oplazil drevo in strmoglavil ob osmi luknji na golf igrišču,“ je povedal očividec. Radaronline pa poroča, da je Ford kontrolorjem letenja javil, da mu je odpovedal motor.

To sicer ni prvič, da je Ford preživel letalsko nesrečo. Leta 2000 je njegovo letalo med pristajanjem v Nebraski veter odpihnil s steze, nekaj mesecev prej pa je moral s helikopterjem zasilno pristati.

Kaj se je dogajalo po nesreči, lahko vidite tukaj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.